Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، اویسی، رییس دانشگاه علوم پزشکی بم گفت: افزایش ۲ برابری کرونا در شرق استان و شهرستان بم، بسیار خطرناک است و احتمال اینکه با کمبود تخت بیمارستانی مواجه شویم، وجود دارد.

او با بیان اینکه در حال حاضر ۱۱۵ بیمار کرونایی در بیمارستان های حوزه دانشگاه علوم پزشکی بم بستری هستند، افزود: تعداد بیماران بستری مبتلا به کرونا طی یک ماه خرداد ماه، ۹۳۶ نفر و طی ۱۲ روز تیر، هزار و ۲۲ نفر بوده است که روند مبتلایان به کرونا رو به افزایش است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اویسی ادامه داد: اگر با این روند، کرونا در حوزه دانشگاه علوم پزشکی بم ادامه پیدا کند، متاسفانه ممکن است با کمبود تخت بیمارستانی رو به رو شویم.

او از مردم خواست: نکات بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی را رعایت کنند و عادی انگاری را کنار بگذارند.

هادی شسهوار پور، فرماندار بم با بیان اینکه کارخانجات خودرو سازی منطقه ویژه اقتصادی ارگ جدید بم، دومین قطب تولید خودرو سازی بخش خصوصی کشور با ۱۰ هزار نفر کارگر و ۶ کارخانه خودروسازی به علت کرونا تعطیل شد، گفت: پیرو جلسه ستاد کرونا تمامی کارخانجات خودرو سازی به مدت یک هفته تعطیل شدند.

او با اشاره به اینکه در حال حاضر شهرستان بم در وضعیت قرمز پر خطر قرار گرفته است و برای شرق استان کرمان یک هشدار جدی است، افزود: با توجه به وجود تنها یک بیمارستان در بم با اوج گرفتن ویروس کرونا ممکن است خدمات رسانی با مشکل مواجه شود؛ بنابراین رعایت نکات بهداشتی باید در دستور کار همه قرار گیرد.

شسهوار پور بیان داشت: طبق مصوبات ستاد کرونا در بم تمامی پارک‌ها، فضا‌های سبز، مناطق ییلاقی و گردشگری دهبکری بسته است و برق پارک‌ها از ساعت ۱۰ شب خاموش می‌شود و رستو ران‌ها، تالار‌ها، پاساژ‌ها و مغازه‌ها همه در بم تعطیل هستند.

او با اشاره به اینکه ورود و خروج خودرو ها‌ی غیربومی از بم ممنوع است و تمامی ورودی شهر بم کنترل می‌شود، افزود: عبور مرور خودرو‌ها از ساعت ۱۰ شب در سطح شهر ممنوع است و خودرو‌ها در صورت رعایت نکردن مشمول جریمه می‌شوند.

فرماندار بم علت افزایش ویروس کرونا را در بم، هم مرز بودن با استان سیستان و بلوچستان و هرمزگان و مرادوات مردم با سیستان و بلوچستان، عادی انگاری مردم، رعایت نکردن نکات بهداشتی از سوی برخی مردم عنوان کرد.

او تصریح کرد: از روز پنچ شبه شهرستان بم در اثر طغیان کرونا تعطیل شده است.

انتهای پیام/ م

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کرونا ویروس تعطیلی واحد صنفی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۳۳۸۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتظار ۵ ساله مردم شهر جدید سهند برای احداث بیمارستانی مجهز

شهر جدید سهند در شهرستان اسکو استان آذربایجان شرقی واقع شده است. هدف از احداث این شهر، اسکان دادن سرریز جمعیت تبریز بوده که با استقبال گستردهٔ مردم این کلان‌شهر رو به رو شد و به همین جهت هفتمین شهر پرجمعیت استان آذربایجان شرقی محسوب می‌شود.

به گفته شهروند خبرنگار ما این شهر فقط یک درمانگاه در فاز یک دارد و با توجه به جمعیت بالای آن نیازمند احداث بیمارستانی مجهز است. ۵ سال گذشته تصمیماتی جهت احداث بیمارستان گرفته شد، اما تاکنون اقدامی صورت نگرفته است.

شهروند خبرنگار ما با ارسال پیام از مسئولان درخواست رسیدگی کرد.

متن پیام شهروند خبرنگار
باسلام و عرض ادب، مردم شهر جدید سهند در انتظار احداث بیمارستان هستند. این شهر بیش از ۲۰۰ هزار نفر جمعیت دارد حدود ۵ سال گذشته تمام زمینه‌ها برای احداث بیمارستانی بزرگ و مجهز توسط خیرین انجام شد و مقرر شد دولت زمینی را با برآورد هزینه روز به خیرین بیمارستان ساز به فروش برساند تا بتوانند اقدامات عمرانی را با هماهنگی دانشگاه علوم پزشکی تبریز برای احداث این بیمارستان پیش ببرند.
اما تغییراتی که در بدنه دانشگاه علوم پزشکی به وقوع پیوست علی رغم صدور موافقت‌های اولیه توسط وزارتخانه، عملیات احداث بیمارستان به دلیل عدم هماهنگی صدور مجوز‌های بعدی متوقف شد. مرد سهند از استاندار درخواست رسیدگی مجدد به این موضوع را دارند.
مردم سهند که به کمترین امکانات زندگی راضی هستند، بیش از دو دهه است که برای دریافت کوچک‌ترین خدمات بهداشتی و درمانی ۲۰ کیلومتر مسیر طی می‌کنند تا به تبریز برسند و چه بسا انسان‌هایی که به خاطر همین نبود بیمارستان، راهی مقصد آخرت شده‌اند. شهر سهند فقط یک درمانگاه عمومی دارد که برای بیماران سرپایی قابل استفاده است که در فاز یک این شهر واقع شده است.

برای یادگیری اصول تصویربرداری خبری به صفحه «آموزش تصویربرداری برای شهروندخبرنگاران» مراجعه کنید.

 

باشگاه خبرنگاران جوان شهروند خبرنگار شهروند خبرنگار

دیگر خبرها

  • عضو انجمن آسم و آلرژی : ۹ تا ۱۳ درصد مردم کشور آسم دارند / آلودگی هوای کلانشهرها از عوامل مهم ابتلا به آسم است
  • انتظار ۵ ساله مردم شهر جدید سهند برای احداث بیمارستانی مجهز
  • وضعیت تولید داروی بیماران SMA در کشور
  • ۱۵ هزار تخت بیمارستانی جدید تا پایان امسال راه‌اندازی می‌شود
  • افزایش ۲ برابری سقف ضمانت‌نامه‌های صندوق ضمانت سرمایه‌گذاری صنایع کوچک
  • احتمال افزایش نرخ معاینه فنی؛ این مبالغ کجا هزینه می‌شود؟
  • نصب بیش از ۷ هزارو ۷۴۰ کنتور در کرمان
  • دغدغه بیماران قلبی؛ کمبود وارفارین داریم؟
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • بزرگترین درمانگاه روستایی کشوری در کرمان افتتاح شد