Web Analytics Made Easy - Statcounter

 رئیس کمیسیون بهداشت مجلس درباره تعیین تکلیف برگزاری یا عدم برگزاری کنکور گفت: چون ما تصمیم گیرنده نیستیم نمی‌توانیم زمان را تعیین کنیم. ولی همکاران ما مصمم هستند که شاید اگر ستاد کرونا تصمیم نگیرد، یک طرح دوفوریتی بیاورند و جلوی تمام کنکورها را بگیرند که البته هنوز قطعی نشده است. این موضوع تا یکشنبه تعیین تکلیف می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گزارش خرداد به نقل از ایسنا، حسینعلی شهریاری، در برنامه تلویزیونی پرسشگر درباره غیبت ۳۰ درصدی شرکت کنندگان در آزمون دکترای روز پنج شنبه و تکلیف برگزاری آزمون های سراسری اظهار کرد: بارها نظرات خودمان را به رئیس جمهور به صورت مکتوب اعلام کرده ایم و همینطور به وزیر بهداشت. مشکل ما این است که پروتکل می نویسیم اما در عمل اجرایی و عملیاتی نمی‌ شود.
وی افزود: دیروز در حوزه های امتحانی مشکلات جدی وجود داشته و ضمن اینکه فقط تهران را نداریم، باید استان های گرمسیری مانند خوزستان، سیستان و بلوچستان و هرمزگان را هم ببینیم.
رئیس کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه تصور کنید فردی چهار ساعت ماسک بزند و در فضای سرپوشیده ای که نمی‌توان کولر را هم به علت انتقال آلودگی روشن کرد بنشیند و امتحان بدهد، خیلی ها هم رعایت نمی کنند گفت: فقط نوشتن پروتکل کافی نیست و نشان داده ایم توان اجرایی کردن آن را نداریم.
شهریاری با بیان اینکه ضمانت اجرایی برای اجرای پروتکل ها نداشته و نداریم گفت: وقتی اعلام شد همه جا بازگشایی شود خواستند که همه ماسک بزنند. همه مردم با این مشکلات اقتصادی توانایی خرید ماسک ندارند. به دولت گفته ایم ماسک رایگان در اختیار مردم قرار دهند.
وی درباره نامه نگاری با وزیر علوم و وزیر بهداشت گفت: بنده و دکتر منادی، رئیس کمیسیون آموزش نامه ای به وزیر علوم و وزیر بهداشت نوشتیم و قرار است شنبه مجدد بررسی شود، تعدادی از نمایندگان هم نامه نوشته اند و دوباره نگرانی خود را اعلام کرده اند. اولویت اول سلامتی فرزندان ماست، قرار نیست به علت شرکت در کنکور در شرایط نامناسب، شماری از داوطلبان یا اعضای خانواده شان جان خود را از دست بدهند.
شهریاری با بیان اینکه با وضعیتی که داریم هیچ ضمانت اجرایی برای اجرای پروتکل ها نخواهیم داشت اظهار کرد: با این اقلیم گسترده و فرهنگ های مختلف و وضعیت اجرایی نمی توان همه پروتکل ها را رعایت کرد.
رئیس کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی افزود: باید ابتدا بیماری را کنترل کنیم، بعد امتحانات را برگزار کنیم.
وی در پاسخ به اینکه نظر شما درباره تعطیلی دانشگاه ها چیست؟ گفت: به نظر بنده اگر کلاس های دانشگاه ها چندماه عقب بیفتد از تابستان سال آینده می توان کلاس ها را از سر گرفت.
شهریاری درباره زمان روشن شدن تکلیف برگزاری کنکور اظهار کرد: چون ما تصمیم گیرنده نیستیم نمی توانیم زمان را تعیین کنیم. ولی همکاران ما مصمم هستند که شاید اگر ستاد کرونا تصمیم نگیرد، یک طرح دوفوریتی بیاورند و جلوی تمام کنکورها را بگیرند که البته هنوز قطعی نشده است. این موضوع تا یکشنبه تعیین تکلیف می شود.
 جبار کوچکی نژاد سخنگوی فراکسیون فرهنگیان مجلس شورای اسلامی نیز درباره وضعیت برگزاری کنکور و دیگر آزمون های سراسری گفت: باید دید کشورهای دیگر کنکورها را تعطیل کرده اند؟ سوابق نشان می دهد چنین چیزی نیست. نمی‌توانیم پذیرش دانشجو را متوقف کنیم تا کرونا از بین برود.
وی افزود: متخصصان معتقدند حضور این ویروس تداوم دارد و در پاییز و زمستان هم خواهد بود. یا باید هیچ آزمونی برگزار نکنیم یا باید کارهایی انجام دهیم که آزمون با ایمنی برگزار شود.
کوچکی نژاد با بیان اینکه بیرون از مرزها شبکه های بیگانه تبلیغات سوئی می کنند و علیه ما درباره برگزار آزمون ها فضاسازی می کنند اما در کشور خودشان کنکورها برگزار می شود گفت: باید از امکانات دیگر بخش های کشور بهره گرفت و آزمون ها را بدرستی برگزار کرد. باید یک وحدت رویه صورت پذیرد که ستاد کرونا در این باره تصمیم گیرنده است و باید مصوبات و تصمیماتش برای همه بخش های کشور فصل الخطاب باشد.
سخنگوی فراکسیون فرهنگیان مجلس شورای اسلامی افزود: به اعتقاد بنده باید آزمون ها را برگزار کنیم.
وی در پاسخ به اینکه اگر کنکور شش ماه به تعویق بیفتد چه مشکلی پیش می آید ؟ آیا این فرصت مناسبی برای حذف کنکور نخواهد بود؟ گفت: اینکه کرونا عامل ابداع روش های جدید آموزشی شده مشخص و عیان است و آموزش ها از شکل سنتی بیرون آمده است.
کوچکی نژاد افزود: وقتی ستاد کرونا تصمیم می گیرد کنکور برگزار شود باید همه امکانات کشور بسیج شود. نه اینکه فقط وزارت علوم و وزارت بهداشت پای کار باشند. اینکه خود ما هم بگوییم این کار شدنی نیست، درست نیست. معتقدم کار سختی نیست و امکانات کشور هم پاسخگو است.
سخنگوی فراکسیون فرهنگیان مجلس شورای اسلامی ادامه داد: اگر امکانات نداشته باشیم بحث فرق دارد اما معتقدم وقتی امکانات خوبی وجود دارد می توان کنکور خوبی برگزار کرد.
علیرضا منادی، رئیس کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی نیز درباره برگزاری یا عدم برگزاری کنکور گفت: واقعیت این است که تا کنون ستاد کنکور دو سه مرتبه زمان برگزاری را تغییر داده است. در شرایط کرونا، وضعیت حال حاضر را بهتر از فردا میدانیم.
وی افزود: با توجه به اطلاعاتی که داریم شهریور به بعد پیک کرونا و آنفلوآنزا را خواهیم داشت. درصدی موافق و تعدادی مخالف برگزاری کنکور هستند و چنین فضای رسانه ای ایجاد شده است.
وی با بیان اینکه در هرصورت اولویت اول، سلامت فرزندان ماست گفت: اگر قرار است کنکور برگزار شود باید شرایط بهداشتی به طور کامل رعایت شود. آنقدر بدبین نیستم و معتقدم می توانیم کنکور را برگزار کنیم.
منادی با بیان اینکه ایران در آموزش مجازی به خوبی ظاهر شد گفت: اگرچه نواقصی وجود داشت اما آنچه امروز می توانیم بگوییم این است که نباید جریان علم در کشور متوقف شود. اکنون یک عده از همکاران ما اظهاراتی را مطرح کرده اند که اظهارات فردی است. ما در کمیسیون آموزش معتقدیم می توان کنکور را در حالت ایمن برگزار کرد.
رئیس کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی افزود: تعویق و تغییر زمان کنکور آسیب های روحی برای دانش آموز به دنبال دارد. ما اجازه نمی دهیم سازمان سنجش کنکور بی کیفیت برگزار کند. اگر امسال ۳۰ درصد در کنکور دکترا شرکت نکرده اند سال قبل آن ۲۴ درصد و سال قبل تر  ۲۰ درصد شرکت نکرده بودند.
وی در پاسخ به اینکه آیا این امکان وجود ندارد که یکسال دانشگاه ها تعطیل شوند؟ گفت: روز یکشنبه رئیس مجلس به کمیسیون ماموریت داده تا این موضوع به طور وِیژه بررسی شود. وزراء را دعوت کرده ایم که بررسی کاملی صورت گیرد. با وزیر علوم در جلسه ای صحبت کردیم و قانع شد که در ماده ۴ قانون سنجش و پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد یک اصلاحیه بزنیم که در ۹۰ درصد رشته ها که تقاضا کم و ظرفیت زیاد است پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی انجام شود. از این طریق تعداد قابل توجهی از شرکت کنندگان در کنکور ارشد کم می شود.
 رئیس کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی افزود: در دوره کارشناسی نیز پذیرش در ۸۵ درصد رشته ها بدون کنکور امکان پذیر است.
وی ادامه داد: اگر یکشنبه طرح دوفوریتی بیاوریم و رای بیاورد و توانستیم قبل از کنکور ارشد اجرایی اش کنیم که چه بهتر، اگر نشد اقدام دیگری صورت می گیرد. اما روی کنکور کارشناسی حرف داریم. آنچه امروز حق است و باید قبول کنیم این است که بچه ها درس خوانده اند و می خواهند کنکور بدهند و برای ۲۰۰۰ صندلی طلایی رقابت اصلی بین ۱۵ درصد شرکت کنندگان برقرار است. باید مطمئن شویم که پروتکل ها رعایت می شوند. اگر رعایت نشود اجازه برگزاری نمی دهیم. برچسب ها: کنکور

منبع: خرداد

کلیدواژه: کنکور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۲۵۱۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شیرازی‌ها به دادگاه عالی ورزش شکایت می‌کنند/ تیم مهمان نباید تاوان برگزار نشدن بازی را بدهد

ایسنا/فارس سرمربی تیم فوتبال فجرشهید سپاسی به ناعادلانه بودن رای کمیته انضباطی در خصوص دیدار برگزار نشده این تیم مقابل استقلال ملاثانی تاکید کرده و می‌گوید اگر این رای اصلاح نشود، به داداگاه عالی ورزش شکایت خواهد کرد.

دیدار تیم‌های فجرشهید سپاسی شیراز و استقلال ملاثانی از هفته بیست و هشتم لیگ دسته اول فوتبال کشور که قرار بود روز یکشنبه، ۲ اردیبهشت در ورزشگاه غدیر اهواز برگزار شود، به دلیل باز نشدن درب‌های این ورزشگاه به روی دو تیم، برگزار نشد. 

چند روز پس از این اتفاق عجیب، کمیته انضباطی بیانیه‌ای صادر کرد و در نهایت رای به برگزاری مسابقه در استانی به غیر از خوزستان داد.

باشگاه فجرسپاسی بلافاصله نسبت به این تصمیم واکنش منفی نشان داد و خواستار برقراری عدالت شد. فجری‌ها اعتقاد دارند که به دلیل ناتوانی باشگاه میزبان در فراهم کردن شرایط برگزاری مسابقه، باید نتیجه بازی سه بر صفر به سود تیم شیرازی اعلام شود.

سرمربی تیم فجرسپاسی در این خصوص به خبرنگار ایسنا گفت: عجیب است که کمیته انضباطی، باشگاه استقلال خوزستان را مقصر دانسته است. مدیرعامل استقلال خوزستان یک روز پس از آن اتفاق، مصاحبه کرده و گفته بود: «ما نامه زده بودیم و گفته بودیم که استادیوم غدیر را به استقلال ملاثانی نمی‌دهیم‌. اسنادش هم موجود است.» بنابراین استقلال ملاثانی که می‌دانسته زمین را به این تیم نمی‌دهند، مقصر است.

مهدی رجب‌زاده افزود: با توجه به اسناد و مشاهدات، رای این بازی باید به نفع تیم ما صادر می‌شد. جالب است که کمیته انضباطی استقلال خوزستان را مقصر و جریمه کرده است و هزینه‌های تکرار بازی را هم بر روی دوش استقلال ملاثانی گذاشته است. اگر استقلال خوزستان مقصر است چرا هزینه‌های بازی را استقلال ملاثانی باید بدهد؟ و اگر استقلال ملاثانی مقصر است چرا این تیم را بازنده اعلام نمی‌کنند؟

این ملی پوش سابق با تاکید بر این نکته که باشگاه فجر به حکم کمیته انضباطی اعتراض دارد ‌و پرونده را به کمیته استیناف خواهد برد، بیان کرد: از اعضای کمیته استیناف که انسان‌های محترم و شریفی هستند توقع داریم که اگر حق فجرشهید سپاسی پیروزی ۳ بر صفر است، ۳ امتیاز را بدهند و به‌دنبال تکرار بازی نباشند. استقلال ملاثانی به هر دلیلی نتوانسته میزبانی کند و تیم مهمان نباید تاوان برگزار نشدن بازی را بدهد.

رجب‌زاده با بیان اینکه ممکن است پرونده این بازی را به دادگاه عالی ورزش بفرستد، گفت:  اگر این پرونده به دادگاه عالی ورزش برود، آنها کاری به باشگاه استقلال خوزستان نخواهند داشت. دادگاه عالی ورزش می‌گوید استقلال ملاثانی به‌عنوان میزبان، باید شرایط را فراهم می‌کرده و نتوانسته است. آنها دنبال شخص سوم نیستند.

سرمربی فجرسپاسی در پایان گفت: باشگاه لایحه را نوشته و به کمیته استیناف تقدیم خواهد کرد و امیدواریم آنچه را که حق است اجرا کنند. اگر هم حق با ما نیست، باید ما را متقاعد کنند. از کلیه مسئولان استان هم توقع داریم پیگیری کنند و حق فوتبال استان را بگیرند. 

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • شیرازی‌ها به دادگاه عالی ورزش شکایت می‌کنند/ تیم مهمان نباید تاوان برگزار نشدن بازی را بدهد
  • تمدید فرصت مشاهده و تأیید سوابق تحصیلی داوطلبان کنکور تا ۱۸ اردیبهشت
  • بدبیاری بایرن مونیخ؛ احتمال بالای غیبت رافائل گریرو در بازی مقابل رئال مادرید
  • فرصت مشاهده و تأیید سوابق تحصیلی داوطلبان کنکور تا سه‌شنبه تمدید شد
  • آخرین مهلت داوطلبان کنکور برای تأیید سوابق تحصیلی
  • فرصت داوطلبان کنکور برای تأیید سوابق تحصیلی تا ۱۸ اردیبهشت
  • احتمال غیبت سردار آزمون، مانچینی و اسپیناتزولا مقابل یوونتوس به دلیل مصدومیت
  • رقابت داوطلبان استخدامی آموزش و پرورش و EPT در دانشگاه آزاد اسلامی
  • بدترین خبر ممکن: احتمال غیبت کاپیتان یونایتد
  • توصیه‌هایی به داوطلبان کنکور برای تأیید سوابق تحصیلی